A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Creating default object from empty value

Filename: models/themes_m.php

Line Number: 110

Unipro in top 12 | Blog | Vloeren.nu

Unipro in top 12


 

vloerengroothandelEens in de twee jaar reikt de Koning Willem I Stichting de Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap uit aan een bedrijf dat zich inzet op het gebied van innovatie en duurzaamheid. De vakjury heeft twaalf inzendingen geselecteerd die in aanmerking komen voor de titel. Unipro bv uit Haaksbergen is daar één van. Het bestuur maakt half maart bekend welke drie ondernemingen uiteindelijk genomineerd zijn. Op 13 mei wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens de feestelijke uitreiking bij De Nederlandsche Bank. Hare Majesteit Koningin Máxima, erevoorzitter van de Koning Willem I Stichting, is daarbij aanwezig.

 

 

 

Onder leiding van juryvoorzitter Anne-Marie Rakhorst zijn de volgende ondernemingen geselecteerd:

 

 • Abdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven

 • Coöperatie TexelEnergie U.A.

 • FrieslandCampina Nederland B.V.

 • Greenfox

 • Interface Nederland B.V.

 • Mud Jeans

 • OCI Nitrogen

 • Ojah B.V.

 • PerfoTec B.V.

 • Techreturns

 • Turntoo B.V.

 • Unipro B.V.

 

Over  Unipro

Unipro levert met de merken Uzin, Pallmann, Wolff, Arturo en Codex alles voor het leggen, onderhouden en renoveren van alle soorten vloeren. Ruim 50 jaar geleden begon Unipro met de productie van lijmen en groeide snel uit tot een internationale organisatie. Innovatieve productiemethoden, een vakkundig technisch advies en meer dan 100 enthousiaste medewerkers leggen de basis voor perfecte vloeren. 

 

Een duurzaam en gezond werkklimaat is stevig verankerd in het DNA van Unipro. Begin jaren '80 maakte Unipro al de overstap naar veel gezondere kunststof dispersielijmen. Niet lang daarna, leverde Unipro als eerste in de markt uitsluitend oplosmiddelvrije producten.

Bij Unipro staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Bij de bouw van het nieuwe bedrijfspand heeft Unipro haar visie op duurzaamheid op een praktische manier vertaald naar een moderne manier van bouwen, transporteren en produceren. Hierdoor worden de producten van Unipro gemaakt in de “groenste” fabriek van Nederland. Met deze groene omgeving heeft Unipro als doel haar medewerkers, klanten, leveranciers en alle andere betrokkenen te inspireren tot "groenere" oplossingen.

 

Unipro wil graag laten zien duurzaam ondernemen niet duur of ingewikkeld hoeft te zijn. Unipro wil graag een voorbeeld zijn voor anderen, anderen inspireren en kennis delen. Of het nu gaat om duurzame vloeroplossingen of duurzaam ondernemen in de breedste zin van het woord. Duurzaam ondernemen is geen eindstation, maar een continu proces waarin je samen met je medewerkers, klanten, toeleveranciers etc. zoekt naar verbeteringen en meer duurzame oplossingen.